Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
21 града се състезават за приза „Романтична столица на България“ за 2019 година – Радио СливенБГ
01/10/2022
21 града се състезават за приза „Романтична столица на България“ за 2019 година

21 града се състезават за приза „Романтична столица на България“ за 2019 година

Започна една от най-романтичните кампании у нас. От 29 януари до 10 февруари 2019 г. всички могат да се включат в писането на най-дългото любовно писмо в България, като оставят своите лични послания към любимите си хора върху специални хартиени свитъци в книжарници  от известна верига в цялата страна.

На 13 февруари, в навечерието на Св. Валентин, на изискано събитие София, всички свитъци ще бъдат обединени в едно огромно романтично писмо и ще бъде обявена неговата обща дължина. А градът, в който е изписано най-дългото писмо, ще получи приза „Романтична столица на България“ за 2019 г. Кампанията се провежда за четвърти път, като в предходните три издания се включваха стотици хора, които изпъстряха свитъците с рисунки, романтични цитати, стихове и признания в любов.

Поводът тази година да се организира романтичната инициатива е излизането на луксозното подаръчно издание „В градините на любовта“ от Халил Джубран. В книгата са включени известни, но и по-малко познати притчи, стихове, монолози и диалози на Джубран, които разглеждат различните нюанси на любовта.

About Post Author

Facebook Comments