22/01/2022
Илхан Кючук: Европейските избори са цивилизационният избор на ЕС и България

Илхан Кючук: Европейските избори са цивилизационният избор на ЕС и България

Мустафа Карадайъ бе гост на заседание на областните председатели на Младежко ДПС и ръководството на организацията

 

Съвместно заседание на областните председатели на Младежко ДПС и ръководството на организацията се проведе вчера в София. Специален гост на събитието бе председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. Присъстваха още народни представители от ДПС, кметове и млади хора от софийската организация на партията.

„Съгласен съм с г-н Карадайъ – евроизборите не са само избори, които ще определят следващия Европейски парламент. Европейските избори са цивилизационният избор на ЕС и България. Европейците ще изберат между национализма и популизма, от една страна, и мира и демокрацията – от друга“. Това споделя на личната си страница във Фейсбук евродепутатът и председател на Младежко ДПС Илхан Кючюк.

„Проведохме и семинар на тема “Професионална реализация в условия на глобализация“. Своите лекции представиха и председателят на Комисията по труда, социалната и демографската политика д-р Хасан Адемов (на тема „Преход от образованието към пазара на труда. Какви са професиите на бъдещето?“), както и и зам.-председателят на Комисията по образованието и науката Ерол Мехмед (на тема „Образованието – подготвя ли ни за бъдещето?“)“, пише още  Илхан Кючук.

Сред младежките лидери, участвали в събитието, бе и Бадър Хасанов, областен председател на Младежко ДПС Сливен.


 

 

Facebook Comments