Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
Спасиха бедстваща в реката жена – Радио СливенБГ
12/08/2022
Спасиха бедстваща в реката жена

Спасиха бедстваща в реката жена

Пожарникари на РСПБЗН-Котел са спасили жена, паднала в река в град Котел. Сигналът е получен в 07,19 часа на 23 март за 62-годишна жена, паднала в река „Котлешница“. Екип от трима пожарникари са извъдили жената от студените води на реката в безпомощно състояние и с помощта на носилка са я изнесли от дерето, след което са я предали на екип на ЦСМП-Котел.

Служителите на спешния център са изкъпали, нахранили и облекли в чисти дрехи бедстващата жена, която по думи на местни хора живее не лек живот. Престоялав реката повече от седем часа върху голям камък, поддал се над водата. Преминала през реката за „по – напряко“.

Екип на РСПБЗН-Сливен са оказали съдействие при спасяване на две бездомни животни. На 22 март, в 16,30 часа, с помощта на въже е извадено куче от шахта на бул.“Илинденско въстание“ в град Сливен и пуснато на свобода. На 23 март от шахта до бл.80А на улица „Г.С. Раковски“ в град Сливен е спасена котка. Животното е паднало в шахтата и е престояло няколко дена. След подаден сигнал от граждани животното е извадено от екип на РСПБЗН-Сливен и пуснато на свобода.

About Post Author

Facebook Comments