Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
Около 0 градуса в новогодишната нощ – Радио СливенБГ
02/10/2022
Около 0 градуса в новогодишната нощ

Около 0 градуса в новогодишната нощ

Предварителните прогнози сочат, че до края на седмицата съществени валежи в страната няма да има, а следващият сняг се очаква след не по-малко от седмица – чак по Йордановден.

Днес привечер по-съществени разкъсвания на облачността ще има над Тракия, по поречието на Дунав и в югозападните райони, от минус 1 до плюс 4 градуса.

Утре сутрин минималните температури ще бъдат от минус 7 до минус 2 градуса.

През деня облачността ще бъде незначителна, до слънчево време. Дневните температури слабо ще се повишат и ще са от 1 до 6-7 градуса. Ще духа слаб, до умерен западен вятър.

В новогодишната нощ облачността ще бъде променлива. Ще духа слаб, в западната част на Дунавската равнина – умерен и временно силен северозападен вятър. Температурите в страната ще бъдат около нулата – от минус 2 до плюс 2-3 градуса. Слаб сняг ще превалява около Източна Стара планина и по Черноморието.

През първия ден на новата година ще бъде ветровито, с променлива облачност. Температурите ще бъдат от 1 до 6 градуса.

Без съществена промяна ще остане времето на 2 януари.

На 3 и 4 януари температурите през деня ще се повишат още малко и в Тракия и Дунавската равнина ще достигнат стойности около 7-9 градуса – малко по-високи от обичайните за януари.

About Post Author

Facebook Comments