21/01/2022

“Only Time” на Enya и ефектната реклама на Volvo

Ноември месец 2000-ната година е времето, когато ирландската певица Enya пуска първият си сингъл “Only Time” от петия си студиен албум “A Day Without Rain”. Преди 13 години тя едва ли е предполагала, че песента й ще бъде част от една от най-впечатляващите реклами за 2013-та година. На 13-ти ноември Volvo представи рекламен клип на последния си модел камион, в който JeanClaude Van Damme прави шпагат в доста екстремни условия: между два каращи назад камиона от серията Volvo FM. Тези впечатляващи умения са уместно допълнени с успокояващата мелодия на Only Time”.

 

Песента Only Timeе най-големият соло хит на Enya в Америка, като тя достига до десетото място в Billboard Hot 100 и покорява върха на Billboard Hot Adult Contemporary. В Канада, Германия и Швейцария  е на първо място в класациите и с най-много продажби в последните две държави. Enya дарява печалбата от този сингъл на фонда за децата и вдовиците на Uniform Firefighters Association, в помощ за семействата на пожарникарите включили се в трагедията от единадесети септември.

Песента Only Time е част и от албумa The Very Best Of Eyaна Enya, който е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Facebook Comments