Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
Благотворително – Радио СливенБГ
12/08/2022

Благотворително

Коледна благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР започва за поредна година Министерството на вътрешните работи. Тя е насочена  към подпомагане на децата на служители, загинали или пострадали при изпълнение на служебния си дълг. Инициативата се провежда под патронажа на министър Цветлин Йовчев.

 

Средствата ще се набират чрез изпращане на sms на номер 1866 за абонатите на всички мобилни оператори или чрез гласово обаждане на 090051866 за абонатите на Vivacom. Цената на краткото съобщение е 1 лв. (без ДДС), а на гласовото обаждане – 0.99 лв. /без ДДС/. Средства могат да се прeвеждат и по транзитна банкова сметка с IBAN: BG66BNBG96613100146501, BIC: BNBGBGSD, Българска Народна Банка, Централно управление.

 

Събраните суми ще се разпределят на децата на загиналите или пострадали при изпълнение на служебните си задължения служители на МВР.

About Post Author

Facebook Comments