Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
Кметът на Община Твърдица дари лични средства на МБАЛ „Д-р Иван Селимински” – Радио СливенБГ
12/08/2022
Кметът на Община Твърдица дари лични средства на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”

Кметът на Община Твърдица дари лични средства на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”

Кметът на Община Твърдица Атанас Атанасов и зам. – кметът Петко Ненов направиха дарения от по 500 лв. лични средства на болницата.

Община Твърдица призовава всички граждани от общината и нашите съграждани, които живеят в различни части на страната и света, но милеят за своите близки тук, да проявят отговорност и съпричастност и в зависимост от своите възможности да подкрепят тази високоблагородна кауза.

 

Ръководството на МБАЛ „Д-р Иван Селимински” гр. Сливен изказва дълбока благодарност към гражданите и фирмите, които продължават да даряват средства на болницата. На 17.03.2020 г. беше предоставена сметка за закупуване на дезинфекционни апарати и за три дни бяха набавени необходимите средства. Тогава болницата поръча и един апарат за дихателна реанимация, който е изключително необходим за тежко болни пациенти. Средствата, които продължават да постъпват ще бъдат използвани за покриване на разходите за апарата и идеята е да бъде поръчан още един.

Изпълнителния директор на лечебното заведение д-р Васислав Петров благодари на всички за благородния жест и уверява настоящите и бъдещи дарители, че средствата ще бъдат използвани за спасяването на човешки животи в създалата се ситуация с разпространение на вируса в страната.

Сметка:

Титуляр:

МБАЛ ”Д-р Иван Селимински” АД Сливен

В лева

Банка:

ПИБ АД кл. Сливен

IBAN: BG92 FINV 9150 10BG N0AX 39

BIC : FINVBGSF

МБАЛ ”Д-р Иван Селимински” АД гр.Сливен, бул.“Христо Ботев” №1

ЕИК 119502733 № по ДДС BG119502733

Изпълнителен директор : Д-р Васислав Петрониев Петров

Единението прави силата! Убедени сме, че заедно ще успеем!

About Post Author

Facebook Comments