Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
В официална позиция от Община Твърдица информират, че очакват резултатите от проба, дадена за изследване – Радио СливенБГ
12/08/2022
В официална позиция от Община Твърдица информират, че очакват резултатите от проба, дадена за изследване

В официална позиция от Община Твърдица информират, че очакват резултатите от проба, дадена за изследване

Официална позиция на Общинска администрация Твърдица   с днешна дата

 

Уважаеми съграждани,

Общинска администрация Твърдица Ви уведомява своевременно, че във връзка със съмнения за заболяване от коронавирус на жител на гр. Твърдица е взета проба. Лицето е карантинирано в болнично заведение. Резултати все още няма и се очаква да излязат по късно след обяд или утре.

В тази връзка Ви предупреждаваме да следвате всички санитарни предписания, които са направени в хода на разяснителната кампания, да не предприемате рискови контакти с лица, които са поставени под домашна карантина.

Спазвайки всички предписания и проявявайки лична дисциплина, свеждайки до минимум ненужните социални контакти /излизане навън единствено за храна, лекарства и работа/, нямаме основание за притеснения и паника.

За Ваше спокойствие, незабавно след получаване на резултатите, ще Ви информираме за тях по всички наши канали за връзка с Вас.

About Post Author

Facebook Comments