Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/class-wpdb.php on line 3574
Доброволците могат да заявят своето желание за участие в Регионална здравна инспекция-Сливен – Радио СливенБГ
08/12/2022
Доброволците могат да заявят своето желание за участие в Регионална здравна инспекция-Сливен

Доброволците могат да заявят своето желание за участие в Регионална здравна инспекция-Сливен

Във връзка пандемията от COVID-19, обхванала и България, Министерство на здравеопазването предлага да бъде проведена кампания за набиране на доброволци, които да вземат участие в дейностите по овладяването ѝ.

Кампанията е насочена към студенти в V и VI курс, обучаващи се в медицинските университети, действащи и пенсионирани медицински лица.

Организацията по набиране на доброволци ще се осъществява от регионалните здравни инспекции, които ще извършват разпределението за участие в конкретни дейности, предвид спецификата и потребностите в областта, като съобразяват знанията и уменията на лицата.

При желание за участие на територията на област Сливен, доброволците могат да заявят своето желание за участие в Регионална здравна инспекция-Сливен на телефон: 044 /616 200 или електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Pin It

About Post Author

Facebook Comments