30/11/2021
Поздравление от Янко Янков по повод 5 – ти юли – Професионален празник на МВР

Поздравление от Янко Янков по повод 5 – ти юли – Професионален празник на МВР

Уважаеми служители на МВР,

Като засвидетелствам уважението и благодарността си към Вас, затова че и в днешното трудно време продължавате да следвате законността, че сте подложени на ежедневни предизвикателства, но стриктно спазвате изпълнението на законите на Република България и работите достойно и отговорно в името на спокойствието и безопасността на всички български граждани, позволете ми да ви поздравя по повод Професионалния празник на МВР – 5 юли !

Изразявам своята признателност за това, че всички Вие безрезервно и всеотдайно изпълнявате високохуманния си дълг към обществото, пренебрегвайки понякога семействата и личното си удобство.

Днешните предизвикателства – неочаквани и непознати в световен мащаб, ви вменяват нови задания, но аз съм уверен, че Вие, като мъже и жени на честта, на храбростта и чувството за дълг към обществото, ще се справите и с това. Като човек, който отблизо е запознат с нелекото ви ежедневие, винаги съм се отнасял с благодарност и доверие към Вас.

Желая на Вас и Вашите семейства здраве, сили и вяра в доброто, да продължавате да бъдете отговорни и достойни хора, водени единствено от чувството за справедливост, човечност и всеотдайност в службата! 

Убеден съм, че и занапред ще продължите да отстоявате с усърдие, воля и характер принципите на нелеката си професия за осигуряване сигурността на гражданите, повишаване на общественото доверие и авторитета на институцията.

Продължавайте да получавате отличията и уважението на гражданите за Вашата нелека работа. А децата Ви да се гордеят с Вас и Вашата служба и чест!

Пожелавам Ви отново много здраве, лични и професионални успехи!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !

Ваш,

Янко Янков

Зам. – председател на ДПС

Pin It

Facebook Comments