30/11/2021
Двама водачи, употребили наркотици и алкохол, са задържани

Двама водачи, употребили наркотици и алкохол, са задържани

       Двама водачи, употребили наркотици и алкохол, са задържани от екипи на участък „Петолъчка“ при контрол по пътна безопасност в селата на община Сливен. Около 01,10 ч, на 6 декември в село Жельо войвода, нощният патрулен екип е извършил проверка на лек автомобил, управляван от 36-годишния Е.С. от град Сливен. Пробата за употреба на алкохол е показала положителен резултат – 1,85 промила. Е.С. е задържан за 24 часа. Образувано е бързо производство.

В 02,35 часа, на 7 декември, по главен път І-6, на изхода на село Калояново, е извършена проверка на лек автомобил, управляван от 31-годишния С.С. от град Сливен. Пробата за употреба на наркотици е показала положителен резултат за наркотични вещества- амфетамин и метамфетамин. С.С. е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Притежание на наркотици са установили полицейски служители при извършване на патрулна дейност в град Сливен. На 4 декември екип на група „Охрана на обществения ред“ към РУ-Сливен, при обход в квартал „Нова село“, е извършил проверка на 20-годишния И.Д. от град Сливен. В него е намерена и иззета суха листна маса, която при полевия тест е реагирала на марихуана. И.Д. е задържан за 24 часа в РУ-Сливен. По случая е образувано досъдебно производство.

Pin It

Facebook Comments