Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
Неспазване на карантината и други нарушения откриха полицаи при спецакция в Твърдица – Радио СливенБГ
10/08/2022
Неспазване на карантината и други нарушения откриха полицаи при спецакция в Твърдица

Неспазване на карантината и други нарушения откриха полицаи при спецакция в Твърдица

97 нарушения, разкрити кражби и установени случаи на неспазване на карантина са част от резултатите при проведената миналата седмица специализирана операция на територията на РУ-Твърдица. Акцията е осъществена под ръководството на Окръжна прокуратура-Сливен с цел противодействие на престъпленията срещу личността и имуществото в малките населени места.

22 полицейски служители и 6 патрулни екипа са извършили проверки на 146 превозни средства, 216 лица, селскостопански и други обекти.

В хода на операцията са констатирани 97 нарушения на Закона за движение по пътищата, Закона за българските лични документи и Закона за здравето.

Разкрити са 2 кражби на имущество и пари от части имоти. Установени са 6 случая на неспазване на карантина в град Шивачево, за което са образувани досъдебни производства по чл.355,ал.2, от НК.

Извършен е контрол на лица от криминалния контингент и лица, склонни към извършване на противоправни деяния.

Съвместните операции на прокуратура и полиция по противодействие на битовата престъпност на територията на община Твърдица продължават.

About Post Author

Facebook Comments