Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/class-wpdb.php on line 3574
Областният съвет на ДПС – Сливен одобри кандидатите си за предстоящия вот – Радио СливенБГ
08/12/2022
Областният съвет на ДПС – Сливен одобри кандидатите си за предстоящия вот

Областният съвет на ДПС – Сливен одобри кандидатите си за предстоящия вот

Областният съвет на ДПС – Сливен одобри листата на кандидатите за народни представители на партията за изборите за НС на 11 юли. Няма промяна в първите 5 места, заяви за Радио Сливен Нет веднага след заседанието Мустафа Мустафов, областен лидер на ДПС.

Водач е Хатидже Георгиева, втори – Мустафа Мустафов, на трето място е Владимир Мартинов, на 4-то – Митьо Митев, пети е Валентин Георгиев.

Предстои кандидатите от 21 МИР – Сливен да бъдат одобрени от Централния съвет, поясни Мустафов.

Днес ДПС се регистрира за предстоящите парламентарни избори. “Предстои да произведем едни важни избори, чиито резултат да бъде стабилност в държавата.” Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред журналисти след регистрирането на партията в ЦИК.

„Пред нас стоят едни важни избори с оглед на многото кризи, които ги има в страната – здравна, социална, икономическа, пандемична, политическа. Няма как да бъде друга заявката, освен че отиваме на едни избори, които да произведат необходимото, за да има стабилност в страната. На 4-ти април бяха едни нужни избори. направи се една голяма крачка в посока на възстановяване на демокрация и рестарт на държавността. Беше само една крачка. Предстои да произведем едни важни избори, чиито резултат да бъде стабилност в държавата“, коментира още той, информират от пресцентъра на партията.

Карадайъ припомни, че ЦС на ДПС има решение за „минимални корекции в листите с цел максимални резултати“.

Сн. 3 – NOVA

Pin It

About Post Author

Facebook Comments