28/10/2021
С коктейл от метамфетамин и амфетамин зад волана

С коктейл от метамфетамин и амфетамин зад волана

Патрулни екипи на РУ-Сливен, извършващи редовни обходи в малките населени места, са установили случаи на притежание на наркотици.

На 28 май в село Желю войвода е извършена проверка на 33-годишен мъж от същото село, като в него е намерено и иззето пликче, съдържащо жълто кристалообразно вещество, което при полевия тест е реагирало на метамфетамин. Мъжът е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

На 30 май, по път І-6, в близост до село Калояново, е извършена проверка на 25-годишен жител на град Сливен. В него е намерено и иззето наркотично вещество – метамфетамин. Той е отведен в РУ-Сливен и задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

30-годишен водач на лек автомобил е установен от полицейски екип на РУ-Сливен да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 30 май, в 22,25 часа, в град Сливен. Пробата за употреба на наркотици е показала положителен резултат за метамфетамин и амфетамин. Водачът е задържан за 24 часа. По случая е започнато бързо производство.

Pin It

Facebook Comments