28/10/2021
Организаторите на Рок феста край потопената църква приканват към спазване на мерките

Организаторите на Рок феста край потопената църква приканват към спазване на мерките

Организаторите на Рок фест „Джулай морнинг – Юлско утро над потопената църква – традицията продължаваприканват участниците в празника да спазват противоепидемичните мерки.

„Във връзка с положителните тенденции в епидемичната обстановка в страната, се обръщаме към Вас с молба при провеждането на мероприятието всички заедно да положим усилия за максимално спазване на епидемичните мерки“, се казва в съобщение от Община Твърдица.

Организаторите са осигурили дезинфектанти, които ще бъдат разположени на входа на събитието, около сцената, както и в близост до санитарните възли. „Молим и всички търговски обекти в района да осигурят дезинфектанти за своите клиенти. На разположение ще бъдат и защитни маски за участници, които желаят такива, но по една или друга причина са пропуснали да се снабдят“, се казва още в съобщението.

Ще бъдат осигурени и дискретно разположени органи на реда, както и на пожарна служба –Твърдица.

Движението е организирано кръгово. При влизане не паркирайте върху пътищата. Табелки ИЗХОД със стрелки ще Ви оказват обходния път за излизане от местността. Необходимо е посетителите да се движат внимателно с оглед на обстоятелството, че пътищата са полски и има неравности.

„Надяваме, че всички ще бъдем разумни в поведението си за да можем да се насладим на този прекрасен празник“, казват още организаторите.

Съобщава се още за настъпила промяна в реда за изява на групите по тяхна молба:

Група „Кросфаер“ и група „Фет берта“ разменят реда на своята изява.

Отпада подгряващото участие на група „Динамика“ гр. Сливен, поради здравословни проблеми. Подгряващото участие ще се поддържа от децата от вокално студио  „Студио нова” гр. Пловдив.

 

Всички останали изяви остават непроменени.

Facebook Comments