30/11/2021

Paolo Nutini разкри името на новия си албум

Paolo Nutiniсе завръща с нов, определящ пътя на кариерата му, албум, който показва неговия непризнаващ граници талант, невероятната вокална сила и зрялост, която е много над неговите 27 години.

Почти пет години след издаването на “Sunny Side Up”, Paolo Nutiniсе връща в играта с “Caustic Love” – албум, който се прицелва право в сърцето със стремителен микс от разсъбличащ душата соул и неуморим фънк, който може да се чуе и от първия сингъл “Scream (Funk My Life Up)”.

“Caustic Love” ще бъде издаден на 14-ти април от Atlantic Recordsи ще включва изцяло авторски песни, написани отPaolo и предимно продуцирани от него и Dani Castelar. Албумът е записан във Валенсия, Лондон, Глазгоу и Съединените Щати.

С Paolo Nutiniникога не знаеш какво да очакваш и този страхотен нов запис не е изключение. Той избухва на музикалната сцена през 2006-та година с поп парчето “These Streets”,което се продава в над 1.5 милиона бройки в Обединеното кралство. Три години след това той се появява отново с възторжено приетата “Sunny Side Up”. Номиниран за награда Brit и носител на Ivor Novello, Paoloстава най-добре продаващия се изпълнител в Обединеното кралство за 2009-та и 2010-та.

Сега той се завръща с нова песен, обгърната с груув чувство, тъмно и бурно празнуване на това, което изглежда, че най-накрая ще затвърди Paolo Nutiniкато един от най-изтънчените композитори и изпълнители, които излизат от Обединеното кралство в последните години.

Албумът “Caustic Love” наPaolo Nutiniще е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Facebook Comments