Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
108 км/час вятър в Сливен, придружен с градушка, изкорени дървета и нанесе поражения на зелената система – Радио СливенБГ
12/08/2022
108 км/час вятър в Сливен, придружен с градушка, изкорени дървета и нанесе поражения на зелената система

108 км/час вятър в Сливен, придружен с градушка, изкорени дървета и нанесе поражения на зелената система

В резултат на краткия, но бурен вятър, придружен с градушка и дъжд, са нанесени щети предимно върху зелената система в община Сливен. Това заяви в интервю за Радио Сливен Нет инж. Снежана Кънева  от общинския отдел „Сигурност и управление при кризи“. По думите й, екипи отстраняват паднали по няколко улици и булеварди в Сливен и по селата дървета, за да се регулира движението.

Няма пострадали хора, съобщи още инж. Кънева, паднали са дървета върху 2 автомобила. От необитаем имот се отстраняват опасно стърчащи след бурята улуци, за да не предизвикат инцидент, допълни Снежана Кънева.

Ураганният вятър в Сливен е бил със скорост 108 км/час каза тя, и, както вече информирахме, са нанесени поражения върху електропреносната мрежа в няколко села. Екипи работят за отстраняването и на тези аварии.

чуйте още

Pin It

About Post Author

Facebook Comments