Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
Движението в област Сливен трябва да се извършва с повишено внимание заради мокри настилки – Радио СливенБГ
02/10/2022
Движението в област Сливен трябва да се извършва с повишено внимание заради мокри настилки

Движението в област Сливен трябва да се извършва с повишено внимание заради мокри настилки

Пътната обстановка в област Сливен е спокойна. Температурата е над 0 градуса, съобщават от областната администрация по данни на Областното пътно управление. Препоръките с движението на моторните превозни средства, за да се осъществяват с повишено внимание, тъй като като настилките са мокри.

Машини са изпратени в участъка Бяла – Стара река и в района на Твърдица, където са били образувани заснежени участъци.  Към сутрешните часове в Твърдица снежната покривка е неголяма, от 4-5 см. В планинския район на тази община са отчетени средни температури от минус 2 градуса. Снеговалеж има и в района на Котел, но снегът не се задържа на платното. В останалата част на област вали дъжд или мокър сняг, има вятър.

Към края на седмицата се очаква понижение на температурата и сняг. Фирмите за зимна поддръжка са в готовност да реагират, допълниха от ОПУ.

На територията на област Сливен   републиканската пътна мрежа е с дължина 554 км, от които 44 км е сливенският участък на автомагистрала „Тракия“.

Pin It

About Post Author

Facebook Comments