Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
Санкционираха 43-годишен водач за движение в насрещното пътно платно – Радио СливенБГ
01/10/2022
Санкционираха 43-годишен водач за движение в насрещното пътно платно

Санкционираха 43-годишен водач за движение в насрещното пътно платно

Служители на РУ-Сливен са санкционирали водач на лек автомобил „Опел Вектра” , навлязъл в насрещното движение на бул. „Братя Миладинови” в град Сливен. За нарушението е сигнализирал гражданин. То е извършено на 12 декември и е установено от записи на камерите за видеонаблюдение на община Сливен.

43–годишният водач, при излизане от бензиностанция „ЕКО”, е навлязъл в насрещното движение към кръстовището на Дамарски мост. С тези си действия той е създал реална опасност за възникване на пътно произшествие. Санкцията, предвидена в Закона за движение по пътищата, е глоба в размер на 150 лева.

Сигнали за нарушения се приемат на електронния адрес на ОДМВР-Сливен- Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..“>Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Pin It

About Post Author

Facebook Comments