Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
3-годишно дете е в реанимация с травма на черепа след падане от 3-ти етаж – Радио СливенБГ
02/10/2022
3-годишно дете е в реанимация с травма на черепа след падане от 3-ти етаж

3-годишно дете е в реанимация с травма на черепа след падане от 3-ти етаж

3-годишно момиченце от пловдивско село е прието в реанимация с травма на черепа, след падане от 3-ти етаж на сграда. Детето е контактно, в съзнание, съобщиха от болницата в Сливен. В РУ-Сливен е започнато досъдебно производство за причиняване на телесна повреда. На 28 декември, в 11,50 часа, от телефон 112, е получен сигнал за падналото 3-годишно дете върху бетонна козирка от трети етаж на сграда в град Сливен. Детето е настанено за лечение в МБАЛ- „Д-р Иван Селимински“.

В болницата е прието и едно дете на 12 години с травма на лицев череп. То е настанено в Отделението по лицево-челюстна хирургия.

Възрастен мъж от Котел е обгазен при пожар и е настанен в реанимация. Състоянието му е тежко.

245 души са потърсили медицинска помощ в Спешното отделение на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен по време на празниците. В болницата са приети 102 от тях. На петима души, пострадали при пътни инциденти, е оказана лекарска помощ. От 23 до 28 декември в болницата са извършени 17 операции и 14 раждания.

Pin It

About Post Author

Facebook Comments