Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
Dansson & Marlon Hoffstadt издадоха хита си, подлудил Ибиза, “Shake That” – Радио СливенБГ
10/08/2022

Dansson & Marlon Hoffstadt издадоха хита си, подлудил Ибиза, “Shake That”

Ремикси на парчето санаправени от Mark Knight, Blonde, Oliver $иShadow Child.

Постепенно развивайки се в продължение на седем хипнотични минути, “Shake That”на Dansson & Marlon Hoffstadtси служи с привидно прости елементи – неустоима бас линия и бакбийтове, прекрасни вокали от песента “Get Up” на Nate Doggза да демонстрира защо толкова много хора са искали отчаяно да разберат, кой стои зад този пристрастяващ поп опит в стила дийп хаус. “Shake That”е бил “Track Of The Week” в радиото Ministry Of Sound и е спечелил още от самото начало подкрепата на Pete Tong и Roger Sanchez.

Макар и само на 18 години, живеещия в Берлин продуцент Marlon Hoffstadtбез усилие смесва стилове като хаус и поп, за да създаде продукции, които преливат от емоции, в които се усеща неговия собствен усет за качество. Дебютното му EP “You And A Lovestoned Ghost” е издадено от немския лейбъл Evamore Music и включва гост участието на Amy Lyon и нейните вокали.

Последващи рилийзи са включвали колаборации с David Keno, HRRSN и Cleov и са били издадени от лейбъли като BBE, K7 Records и Off Recordings. Самите Richie Hawtin, Nico Pusch и Phuture Traxx са дали подкрепата си. Hoffstadt е и създател на „You Need To Hear This Mixtape For Noisey“.

Danssonе шведски продуцент, който също се намира в Берлин и за няколко години се е доказал като продуцент в сянка, докато наскоро се е насочил към работата по собствен материал. В допълнение към “Shake That”Marlon Hoffstadt & Dansson издават и парчето „Hot Strings“.

About Post Author

Facebook Comments