Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
Валери Жаблянов: БСП с повече евродепутати от ГЕРБ – Радио СливенБГ
12/08/2022

Валери Жаблянов: БСП с повече евродепутати от ГЕРБ

Тази цел постави пред актива на БСП и младежката организация в Сливен като една от основните задачи за предстоящите на 25 май избори за Европейски парламент народният представител от сливенската листа на Коалиция за България Валери Жаблянов. Заедно с колегата си Деян Дечев проведоха среща с членове  и симпатизанти на столетницата, както и бивши стопански ръководители  в зала „Май“ по-рано тази вечер. На събитието присъстваха областният лидер на БСП Асен Гагаузов, кметът на общината Кольо Митев и областният управител Корнелий Желязков.

Валери Жаблянов коментира вътрешнополитическата обстановка, като акцентира на постигнатото до момента от правителството на Орешарски с внимание към социалната политика, както и на все още нерешени проблеми.

Във външнополитически план бе откроено най-важното от случващото се в Украйна. Политологът нарече „недалновидна“ политиката на ЕС в европейската страна и прогнозира, че в противен случай Крим нямаше да се отдели от Русия и изобщо нямаше да се стигне до референдум.

По темата „Южен поток“, Валери Жаблянов отрече руската зависимост на страната ни и насочи вниманието на аудиторията към неспоменаваните от политическите им опоненти зависимости от други страни.

Лидерът на младежката организация на БСП в Сливен Стефан Щилиянов откри дискусията с присъстващите, като преди това бе отново обявено пред партийния актив в Сливен избирането  на сливналийката Вероника Делибалтова за лидер на младежите социалисти на национално ниво.

About Post Author

Facebook Comments