Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
От вчера е отворено движението по асфалтирания участък на ул. „Великокняжевска” – Радио СливенБГ
12/08/2022

От вчера е отворено движението по асфалтирания участък на ул. „Великокняжевска”

Движението е регулирано и от тук нататък, то вече ще бъде само по улицата, съобщи днес заместник-кметът Румен Стоилов като допълни, че новият участък, по който започват строително-монтажни работи по ул. „Великокняжевска” ще бъде от бул. „Ген. Скобелев” до ул. „Св. Св. Кирил и Методи”.

„В централна градска част имаме два нови участъка. Това е улица „Александър Екзарх”, в участъка от ул. „Ген. Столипин” до ул. „Шипченска епопея” и ул. „Неофит Бозвели”- в участъка от ул. „Ал. Стамболийски” до ул. „Петко Каравелов”. В останалата част на централна градска част няма нови участъци, предвидени за строителство”, каза още Стоилов.

Днес стана ясно още, че в квартал „Клуцохор” строително-монтажни работи ще се извършат по ул. „Георги Икономов” от участъка на ул. „Драгойчева” до ул. „Овчарска”, съответно ул. „Конда войвода”- участъка от ул. „Овчарска” до ул. „Христо Смирненски”. Улица „Христо Смирненски”, в участъка от ул. „Конда войвода” до бул. „Шести септември” и ул. „Арх. Йордан Йорданов” от ул. „Хаджи Маринка” до края на улицата.

Тази седмица за асфалтиране е предвиден участъка на ул. „Любен Каравелов”, който е завършен и е готов за полагане на асфалт. В централна градска част ще бъде асфалтиран още и бул. „Христо Ботев” в участъка от бул. „Хаджи Димитър” до бул. „Братя Миладинови”, както и улиците „Ниш” и „Криволак”. В горната част на централна градска част се предвижда да се асфалтира също улица „Драгоман” в участъка между ул. „Гюлмезов” и ул. „Д-р Иван Селимински”. За квартал „Клуцохор” не се предвиждат участъци за асфалтиране през настоящата седмица.

„Има изготвен нов график, показващ как ще бъде компенсирано времето, с което се забавиха строителните дейности по интегрирания проект за воден цикъл на град Сливен”, съобщи още Румен Стоилов и допълни, че голяма част от изгубеното време вече е компенсирано с увеличаването на строителните бригади, които работят едновременно. Съгласно новия график, строителят предвижда до 31 декември 2014 година да компенсира изцяло изоставането и да приключи проекта в срок.

 

About Post Author

Facebook Comments