Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
Притежание и производство на наркотици е установено при специализирана операция в региона – Радио СливенБГ
10/08/2022
Притежание и производство на наркотици е установено при специализирана операция в региона

Притежание и производство на наркотици е установено при специализирана операция в региона

Притежание и производство на наркотици е установено при специализирана операция срещу наркоразпространението на територията на Сливен и Нова Загора.

Акцията е проведена на 19 май. При извършване на проверка в частен имот в град Нова Загора полицейските служители са намерили засети 6 броя растения от рода на конопа. При проведения на място полеви тест растенията са реагирали на марихуана. Като извършител на деянието е установен непълнолетен 17-годишен младеж от същия град. Той е отведен в РУ-Нова Загора и задържан за 24 часа. По случая е образувана досъдебно производство.

По време на операцията в град Сливен на ул. “Йосиф Щросмайер“ е спрян за проверка мъж на 45 години. В него е намерено и иззето бурканче, съдържащо суха листна маса. Мъжът е задържан с полицейска мярка за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Криминалисти на РУ-Сливен са разкрили серия от кражби и взломяване на вендинг автомати. В края на миналата седмица и началото на тази са получени сигнали за взломени автомати за топли напитки, монтирани на улица „Великокняжевска“ и улица „Хан Крум“ в град Сливен. Откраднати са монети на обща стойност около 230 лева. Нанесената щета по автоматите е в процес на установяване. След проведените издирвателни действия е задържан 26-годишен криминално проявен мъж от село Тополчане, който за времето от 17 до 18 май е взломил автомата на ул. “Хан Крум“, като е извършил кражба на около 100 лева. Той е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Работата по случая продължава. Образувани са досъдебни производства.

Pin It

About Post Author

Facebook Comments