Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
Панихида за загиналите в Украйна ще бъде отслужена в Сливен – Радио СливенБГ
10/08/2022

Панихида за загиналите в Украйна ще бъде отслужена в Сливен

Утре, 9 май, петък, от 17:15 ч. в храм „Св. цар Борис-Михаил Покръстител“ ще бъде отслужена всеобща панихида за упокой душите на загиналите наши братя при кръвопролитните братоубийствени сблъсъци в Украйна.

Ние, православните християни от енорията при храм „Св. цар Борис-Михаил Покръстител“, съзнавайки че няма човек който да не изпита скръб в сърцето си от братоубийствения конфликт в Украйна, взехме единодушно решение да извършим заупокойна служба (панихида) в памет на жертвите.

След панихидата ще бъде отслужен молебен за телесно и духовно здраве, всички заедно ще се помолим Бог да дари с мъдрост и любов всички украинци, руснаци, българи, всички наши братя, пребиваващи на територията на Украйна, за да намерят най-краткия път един към друг и да заживеят отново в мир.

Присъстващите на всеобщата панихида и на молебена за телесно и духовно здраве ще могат да записват и своите имена и имената на своите сродници и близки.

Каним всички желаещи да вземат молитвено участие.

 

Църковно настоятелство при храм „Св. цар Борис-Михаил Покръстител“ – Сливен.

Предстоятел:

протойерей Йоан Петров

About Post Author

Facebook Comments