Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
Трима непълнолетни задържани за грабеж в Сливен – Радио СливенБГ
12/08/2022

Трима непълнолетни задържани за грабеж в Сливен

Задържани са трима непълнолетни, извършили грабеж в кв.”Даме Груев”. На 15 май Я.М.(14г.), П.К.(15г.) и криминално проявеният Х.С.(16г) са нападнали 27-годишна жена до бл.14, като са издърпали от врата и от ухото и златен синджир и златна обица. Общото тегло на откраднатите накити е 18гр. Извършителите са установени и задържани от служители на УП-Надежда. Тримата са направили пълни самопризнания и са върнали откраднатите вещи. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на задържаните продължава.

Кражба от апартамент в жилищен блок на бул.”П.Хитов” разследват полицейски служители на РУП-Сливен. На 16-ти май, около 10,54 часа е получено съобщение от 72-годишна жена, че от жилището и са откраднати златни накити и сумата от 300 лв. На място е изпратен екип, който е извършил огледа. Предприети са незабавни оперативно-издирвателни действия. Образувано е досъдебно производство.

About Post Author

Facebook Comments