28/10/2021

James Blunt заснема истинска сватба във видеото към “Bonfire Heart”

 

Песента е включена в новия студиен албум на изпълнителяMoonLanding”, който ще излезе на 21 октомври

 

 

JamesBlunt представи видеото към чисто новия си сингъл BonfireHeart, включен в неговия четвърти студиен албум MoonLanding, който ще бъде издаден на 21 октомври през AtlanticRecords.


В придружаващото видео
Blunt пътува из Америка на своя мотор и прави снимки на хората, които среща по пътя си. Зад създаването на клипа към BonfireHeart обаче стои една страхотна история. Ето какво споделя за нея James:Записахме видеото близо до Уайоминг и Айдахо в рамките на два дни, използвайки истински персонажи, а финалната сцена трябваше да се случи на паркинга на бар, където всички, които срещнахме по време на пътешествието щяха да се срещнат и планирахме да заснемем там общото парти с всички. Това, което не знаехме обаче е, че точно в този бар трябваше да има сватба и когато ни видяха да пристигаме, цялата сватба и нейните гости се събраха и присъединиха към нас. Изсвирих им моето парче “You’re Beautiful” на китарата си, като булката и младоженеца бяха най-отпред, а зад тях насъбралата се на паркинга тълпа от около 80 човека, След това запалихме огньове и фойерверки и започнах да пея “Bonfire Heart”.Toгава младоженците направиха и своя първи танц на нея, който ние заснехме и сега е кулминацията на видеото към парчето. Всъщност, клипът спря да е мое промо видео и се превърна в тяхното сватбено видео.”


BonfireHeartе написанаот James, съвместно с RyanTedder (Adele, Beyonce, Maroon 5), който освен това е и продуцент на песента. Подобно на всички най-добри творби на JamesBlunt, мелодията на BonfireHeart бързо ще се закотви в съзнанието на слушателя, който неусетно ще си затананика заразните куплети и припев на песента.

 

Останалата част от албума е продуцирана от Tom Rothrock (Beck, Moby, Foo Fighters), който е работил с James по неговия дебютен и с мулти-платинени продажби албум “Back To Bedlam” с допълнителна продукция от MartinTerefe (KTTunstall, MarthaWainwright, JasonMraz).

 

Албумът MoonLandingнаJamesBlunt ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Facebook Comments