28/10/2021

Христо Стоичков днес в Сливен на футболни финали

Христо Стоичков ще бъде специален гост за откриването на Националните Финали на Kamenitza Фен Купа 2013 днес на стадион „Хаджи Димитър“ в Сливен. Компания на Камата ще правят още две легенди от „златното поколение” – домакинът на финалния турнир Йордан Лечков и Трифон Иванов, който е дългогодишен приятел и лице на тазгодишното издание на най-големия и вълнуващ футболен турнир за непрофесионалисти в България, съобщава Гонг.

Кулминацията на тазгодишната кампания ще срещне 24-те най-добри тимa от цялата страна, които в рамките на точно 24 часа – от събота до неделя на обяд, ще излъчат единадесетия шампион на Фен Купа. Първенците ще грабнат впечатляващата награда – пътуване до Рио де Жанейро и посещение на мач на култовия стадион „Маракана”.

 

До Рио ще стигне и един от всички зрители на регионалните полуфинали на турнира, участвал в играта „Пътя към Маракана”, който ще може да вземе със себе си и двама свои приятели. На стадион „Хаджи Димитър” ще станат ясни и щастливците, които ще поемат на още страхотни футболни пътувания – до футболно дерби от Шампионската лига, мач на Манчестър Юнайтед и до сърцето на adidas в Херцогенаурах в Германия.

Организаторите са предвидили още много награди и изненади за всички участници и зрители, а в събота на обяд сборен отбор от екипа на Kamenitza Фен Купа ще срещне тима на спортните журналисти в демонстративно дерби на футболния терен в Сливен. За всички фенове ще се проведе и допълнителна серия на любимата игра „Точен шут”, а един щастливец с прецизен мерник ще може да сподели с приятели 365 литра Kamenitza.

Facebook Comments