Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/class-wpdb.php on line 3574
Янко Янков, председател на Комисията по отбрана в 42 НС, с поздравление към служителите на МВР – Радио СливенБГ
08/12/2022

Янко Янков, председател на Комисията по отбрана в 42 НС, с поздравление към служителите на МВР

Уважаеми дами и господа, скъпи приятели от системата на Министерството на вътрешните работи в Сливен,

 

Работите за нашата сигурност и живот през всичките часове на годината, а има само един ден, в който ние се опитваме да ви поднесем цялото си уважение и благодарност. В деня на своя професионален празник получавате  много поздравления и пожелания за успехи. За мен е чест да ви поднеса на този ден човешките си пожелания:  Да намирате смисъл в работата си и да се завръщате вкъщи живи и здрави след всяка смяна!

Сигурен съм, че останало ще го правите, както винаги сте го и правили досега – да бдите над реда и сигурността на нашия град, да продължавате да бъдете гарант за спокойствието.  Много често вашата работа е невидима за нас. Както е невидима и нашата постоянна увереност, че щом вас ви има, можем да разчитаме на вас. Благодаря ви за това чувство, което ни съпътства. Дано то да ви прави толкова заслужено горди, колкото нас ни прави спокойни.

Янко Янков

Народен представител от ДПС

About Post Author

Facebook Comments