Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/class-wpdb.php on line 3574
БСП – Сливен застава зад Драгомир Стойнев? – Радио СливенБГ
08/12/2022

БСП – Сливен застава зад Драгомир Стойнев?

От утре за основните партийни организации в Сливен започва цикъл събрания за номиниране на лидер на БСП, а Общинският съвет ще оповести решението си до дни, като се съобрази с номинациите по места. Това коментира пред Радио Сливен Нет председателят на социалистите в Сливен Атанас Делибалтов. По думите му, БСП има свои принципи, сред които този, че няма случай в новата история на партията новият лидер да не бъде посочен, препоръчан от предходния, но не и наложен. Припомняме, че на конгреса на БСП на 27 юли, столетницата трябва да гласува нов лидер и ръководство.

От добре информирани източници, РСН научи, че мнозинството социалисти в Сливен имат нагласата да подкрепят Драгомир Стойнев за лидерския пост. Те не отричат натрупаният вече международен авторитет на Илияна Йотова и борбеността на Мая Манолова, но са склонни да припознаят младият и образован Стойнев, който ще привлече нови кадри в столетницата, коментират местни анализатори.

About Post Author

Facebook Comments