Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
„Белла България” АД предлага работа на сливенци за завода си в Ямбол – Радио СливенБГ
12/08/2022

„Белла България” АД предлага работа на сливенци за завода си в Ямбол

Във връзка с разширяването на дейността си „Белла България” АД, търси да назначи работници за временна заетост в завода си за тестени изделия в Ямбол. От фирмата, търсят хора за длъжностите общ работник, опаквач, оператор крой и оператор пакет, месач, крой и ламинатор като „Белла България” АД осигурява фирмен транспорт за сметка на работодателя от Сливен до работното място в гр. Ямбол.

Желаещите да кандидатстват за тези длъжности трябва да имат основно образование. Да бъдат отговорни и изпълнителни и да имат умения в екипната работа. Професионалният опит в производствено предприятие е предимство.

От „Белла България” АД напомнят, кандидатите да изпращат автобиографиите си с актуална снимка. Всички кандидатури ще бъдат разглеждани строго конфиденциално.

Данните, които се предоставят са лични данни по смисъла на ЗЗЛД и подлежат на специален ред на съхранение и защита.

Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Всеки желаещ да кандидатства за обявените длъжности може да получи повече информация на сайта на фирмата www.bella.bg или на телефон 046/ 68 33 21 и 046/ 68 33 22.

About Post Author

Facebook Comments