30/11/2021

Avenged Sevenfold отбелязват първи номер 1 албум във Великобритания

 

 Американската метъл банда се изкачи до най-високата позиция на Острова в историята си досега със своя шести студиен албум

 

Калифорнийската метъл банда Avenged Sevenfold триумфира на първо място в класацията на Великобритания, дебютирайки там с новия си албум “Hail To The King” (Warner Bros./Warner Music).

 

Hail To The King”, който излезе на музикалния пазар на 27 август, e шестият студиен албум на Avenged Sevenfold и техният най-високо изкачил се в класацията на Великобритания запис към днешна дата.

 

Беше едно дълго и лудо приключение, за да стигнем до тук и да имаме този първи # 1 албум в Обединеното кралство е голям успех за нашите фенове и за нас самите”, казва китаристът Zacky Vengeance за OfficialCharts.com.

 

Това е огромно постижение, чакано дълго време”, казва Alexander Milas, водещ в Team Rock Radio и главен редактор на британското издание на списание Metal Hammer, който следи кариерата на бандата през последното десетилетие. “Гледахме как Avenged Sevenfold се изкачват упорито години наред и техните неуморни усилия им помогнаха да създадат фен база, каквато парите и стратегическият маркетинг не могат да купят.”

 

Това е не просто огромен и напълно заслужен триумф на бандата, това е доказателство, че рок и метъл музиката са тук, за да останат. Този дълго игнориран сегмент от звукозаписната индустрия се пробуди и победата на Avenged Sevenfold е победа за всички нас”, добавя той.

 

Петимата музиканти – M. Shadows (вокали), Zacky Vengeance и Synyster Gates (китари), Johnny Christ (бас) и Arin Ilejay (барабани) – влизат в топ 10 на Обединеното кралство за първи път с техния предишен студиен запис “Nightmare” през 2010 година, достигнал до номер 5 и сертифициран със сребро от BPI със 60 хиляди продажби, само четири месеца след излизането си.

 

Албумът “Hail To The King” на Avenged Sevenfold e на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

 

Facebook Comments