Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
Благодарствен плакет за община Сливен – Радио СливенБГ
10/08/2022

Благодарствен плакет за община Сливен

Българската параолимпийска асоциация връчи благодарствен плакет на община Сливен за подкрепа на спорта сред хората с увреждания. Плакетът получи Румен Андонов, заместник-кмет по финансите на община Сливен. Днес той даде началото на Деветото държавно първенство по бадминтон и турнир по тенис на маса и лека атлетика за хора с увреждания. Румен Андонов приветства спортистите с увреждания, дошли в Сливен от цялата страна и им пожела успех в дисциплините, в които ще се състезават.„Перспективата за развитие на това състезание е добра и в следващите години вероятно отново ще се възползваме от домакинството на Сливен”, заяви пред присъстващите председателят на Българската параолимпийска асоциация Илия Лалов.

Спортната надпревара започна на Помощното игрище на стадион „Хаджи Димитър” със стартовете от леката атлетика, а следобед ще бъдат Състезанията по тенис на маса в зала „Васил Левски”, а срещите по бадминтон ще се играят в комплекс „Асеновец”.

About Post Author

Facebook Comments