Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/class-wpdb.php on line 3574
Социалистите в Сливен свикват общинска конференция за „Визия за България“ – Радио СливенБГ
10/12/2022
Социалистите в Сливен свикват общинска конференция за „Визия за България“

Социалистите в Сливен свикват общинска конференция за „Визия за България“

Областният председател на БСП Асен Гагаузов ще присъства утре на общинска конференция на БСП, на която ще се обсъждат конкретните предложения към платформата „Визия за България“, дошли от местната община. На събитието ще присъства като делегат и  народният представител Кольо Милев, а колегата му от сливенската листа на БСП Таско Ерменков и Пламен Червеняков – регионален координатор, се очаква да бъдат гости.

Снощи бе проведен пленум на сливенската организация а утре над 150 делегати ще обсъждат и оформят окончателния вариант на предложенията към „Визия за България“. Те ще бъдат официално внесени за документа на конгреса на столетницата през януари.

 

Според общинския председател на БСП Атанас Делибалтов, оттук има предложения в сферата  на образованието, здравеопазването и за развитие на реална икономика. Демографският проблем,  обезлюдяването на бедни райони и концентрирането в 3-4 по-големи града той оприличи на „пустиня“:

 Още в прикачения файл.

 

Общинската конференция на БСП  ще започне в 10 ч. утре в комплекс „Национал“. 

 

На 7 декември ще се проведе общинска конференция за „Визията…“ в Твърдица, на 8 декември – в Котел,  а в Нова Загора е насрочена за 19 декември, съобщиха за Радио Сливен Нет от Областната организация на БСП.

About Post Author

Facebook Comments