Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/class-wpdb.php on line 3574
Коледни приключения в Кукления театър от 5 декември – Радио СливенБГ
08/12/2022
Коледни приключения в Кукления театър от 5 декември

Коледни приключения в Кукления театър от 5 декември

 На 5 декември, сряда, от 17.30 часа, Държавен куклен театър – Сливен кани своите малки и големи приятели на тържествено запалване на светлините на коледната елха в театъра. Децата ще могат да гледат спектакъла СПЯЩАТА КРАСАВИЦА, а специално участие в празника ще имат и младите изпълнители от клуб РИТЪМ с ръководител Елена Пеева. Подготвени са много изненади за всички!

На 9.12 (неделя) от 11.00 ч., в салона на ДКТ-Сливен ще има много забавления с приключенията на едно малко прасенце което търси своя КОЛЕДЕН ПОДАРЪК.

В навечерието на Коледа сняг и виелици се закачат със закъснели минувачи… Едно малко розово прасенце се впуска в различни опасни, но и забавни приключения, за да получи така дългоочаквания подарък, но дали ще стане така?

СНЕЖЕН СЪН е представлението, което ще могат да гледат малчуганите на 16.12. от 11.00 часа в салона на театъра. Забавен спектакъл за малки и големи!

Публиката ще има възможност да “надникне” в страната на Дядо Коледа – Лапландия, за да види последните приготовления на подаръците за децата от целия свят и да се запознае със Снежанка и Джуджето. А когато настъпи часът, Дядо Коледа ще пристигне със свитата си точно тук, при нас… В събота, на 22.12. от 11.00 часа, героите от спектакъла КОЛЕДА С ПРИЯТЕЛИ ще покажат на публиката какви обичаи и традиции трябва да се спазват при подготовката за коледните празници.

Най- голямото събитие на годината наближава!!! Коледа идва!!!

А, ние знаем, че по това време всички сме объркващо забързани в желанието да успеем да се подготвим за това вълнуващо празненство. Има толкова много традиции и обичаи, които трябва да спазим, за да бъде Коледата истинска! Но какво точно трябва да направим и как да се подготвим? Това ще разберем с помощта на Горската фея и нейните помощници. И нека да усетим приказната магия на Коледната нощ заобиколени от обич, веселие, близки и приятели!

На 23 декември от 11.00 часа на сцената на Кукления театър в Сливен ще се вихрят ДЖУДЖЕТАТА НА ДЯДО КОЛЕДА. Сценарий и режисура: Теодора Попова — Лазарова. За вашето празнично настроение ще се погрижат от театъра, подготвени са много изненади, игри, забави и награди. И за всяко от децата Дядо Коледа подарък сложил е в торбата.

About Post Author

Facebook Comments