Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/class-wpdb.php on line 3574
Седмокласници от Спортно училище „Димитър Рохов“ с достойна постъпка – Радио СливенБГ
08/12/2022
Седмокласници от Спортно училище „Димитър Рохов“ с достойна постъпка

Седмокласници от Спортно училище „Димитър Рохов“ с достойна постъпка

Цветелина Досева и Мариян Любенов от 7 „А“ клас в Спортно училище „Димитър Рохов“ намериха портфейл с лични документи и пари и го предадоха на близък на собственика.

Децата се връщали от тренировки и на път за училището намерили загубената вещ. Веднага сигнализирали на тел. 112, а след това уведомили и възпитател в училището. Той им съдействал да бъде намерен собственика на портфейла, но поради заетост не дошъл лично той, а негов близък, да го прибере.

Цветелина е губила също свои вещи, но, както признава, си ги е намирала сама. Не се чувства горда от това, което е направила – намира го за естествено и отново би върнала загубена вещ. „Бог гледа“, сподели 13-годишното момиче, твърдо убедено, че доброто среща добро.

Мариян се чувства доволен от постъпката си и спокоен от доброто дело, което е направил. Достойното поведение на двамата младежи получи одобрението на техните треньори, учители и ръководството на училището.

 Чуйте още:

 

Да пожелаем на Цвети и Мариян весели коледни и новогодишни празници и сбъдване на всичките им мечти, здраве и спортни успехи и да са все така отзивчиви и добри хора!

About Post Author

Facebook Comments