Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
Община Сливен участва в конкурс на кампанията „Чиста и околна среда – 2019″ – Радио СливенБГ
10/08/2022
Община Сливен участва в конкурс на кампанията „Чиста и околна среда – 2019″

Община Сливен участва в конкурс на кампанията „Чиста и околна среда – 2019″

Община Сливен се включва в конкурс, част от националната кампания „Чиста и околна среда – 2019″. Темата е „Обичам природата – и аз участвам“. Конкурсът се организира от МОСВ и ПУДООС.

Целта на тазгодишната кампания е да изгради обществено отношение по въпросите, свързани с опазването на околната среда, да повиши екологичната култура и загриженост към мястото, в което живеем. „Чиста и околна среда – 2019″ се стреми към реновиране или създаване на нови паркови пространства, залесяване и засаждане на почистени площи, създаване и възстановяване на зони за отдих, ремонтиране на детски спортни съоръжения и други.

За реализиране на всеки от класираните проекти ще бъдат предоставени средства в размер на до 10 000 лева (с ДДС).  За училищата, детските градини и Центровете за подкрепа на личностното развитие средствата са в размер на до 5 000 лева (с ДДС).

About Post Author

Facebook Comments