Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/class-wpdb.php on line 3574
3 бона глоба за дрифт – Радио СливенБГ
08/12/2022
3 бона глоба за дрифт

3 бона глоба за дрифт

Глоба в размер на 3000 лева и лишаване от правоуправление за 12 месеца са наложени с наказателно постановление на 20-годишния Д.Т.,който е хванат да прави дрифт в кръгово кръстовище, в час пик, на оживен сливенски булевард.

На 15 август, в 17,30 часа, в кръговото движение на бул.“Г. Данчев“ 20-годишният Д.Т. от град Сливен е управлявал лек автомобил „Мерцедес“, като с поведението си на водач е застрашил живота и здравето на останалите участници в движението.

Наказателното постановление е издадено от началника на РУ-Сливен. Това е третото постановление за подобно поведение на водачи в град Сливен от началото на годината.

Двама водачи, употребили алкохол над 1,2 промила, са установени от полицейски служители в град Сливен. На 9 октомври, в 20,20 часа, на път ІІ-66, е спрян лек автомобил, управляван от 32-годишния Р.Ж. от село Драгоданово. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба 1,53 промила. По случая е образувано бързо производство.

На 10 октомври, в 00,05 часа, на бул.“Ст. Стамболов“ е извършена проверка на 28-годишния А.А. от град Сливен, водач на лек автомобил. Полицейските служители установяват, че А.А. е неправоспособен и управлява с концентрация на алкохол 1,33 промила. Той е отведен в РУ-Сливен и задържан за 24 часа. По случая е започнато бързо производство.

При  пътен инцидент е пострадала 78-годишна жена. Тя е настанена в Отделението по ортопедия с рана на главата и счупена ръка.

Pin It

About Post Author

Facebook Comments