Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/class-wpdb.php on line 3574
Облачността ще бъде променлива, ново усилване на вятъра – Радио СливенБГ
08/12/2022
Облачността ще бъде променлива, ново усилване на вятъра

Облачността ще бъде променлива, ново усилване на вятъра

В събота минималните температури ще са от минус 3 до плюс 3, а дневните – от 7 до 11 градуса. Все още ще духа умерен и временно силен западен вятър. Облачността ще бъде променлива, намаляваща до незначителна.

В неделя облачността ще бъде значителна, но предимно висока и средна. Минималните температури ще са от минус 1 до 4, а дневните – от 9 до 14, 15 градуса.

В понеделник и вторник ни очаква ново усилване на вятъра. Той ще се ориентира от югозапад и юг и ще бъде умерен, северно от планините и в източните райони – силен. Докато през февруари имахме мартенски температури, първите дни на март ще отбележим с априлски такива.

В понеделник и вторник минималните температури ще бъдат от 2,3 до 8-9 градуса, а дневните стойности ще са около, на места и над 20 градуса.

Облачността ще бъде значителна, но превалявания ще започнат едва в края на деня във вторник, отначало над югозападните райони.

About Post Author

Facebook Comments