Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
307 са констатираните нарушения в ОДМВР-Сливен за една седмица – Радио СливенБГ
02/10/2022

307 са констатираните нарушения в ОДМВР-Сливен за една седмица

За периода 27.01-03.02 полицейските служители от Областната дирекция са започнали работа по 40 досъдебни производства,от тях 3 бързи и едно незабавно.6 производства са образувани след проведени полицейски операции на територията на областта. За седмицата са планирани и проведени 7 специализирани операции с оглед безопасността на движението, опазването на добрия обществен ред и сигурността на гражданите. Противодействие на престъпления в районите на учебните, детски и увеселителни заведения. Явно наблюдение и контрол на лица, склонни към извършване на противоправни деяния.

За една седмица на територията на областта са проверени 621 автомобила, 1098 лица и 434 водачи за употреба на алкохол с техническо средство. Полицейските служители са констатирали общо 307 нарушения, за които са съставени 174 акта и 133фиша.12 са водачите употребели алкохол, 7 са неправоспособните. 14 са съставените електронни фиша за превишаване на скоростта. С таблет за валидност на застраховка “Гражданска отговорност”, за наложени наказания по административен ред и за валидността на свидетелството за управление на МПС са извършени 286 проверки.

Всеки ден полицейски служители следят за спазването на скоростта на територията на град Сливен. Патрулни автомобили са на най-натоварените улици в града. През периода 27.01-03.01 при ежедневния контрол в града на булевардите ”Ст.Стамболов”, ”Янко Сакъзов”, „Бургаско шосе”, „П.Хитов”, „Г.Данчев”, „Хаджи Димитър” не са съставени актове и фишове за нарушение на разрешената скорост за движение в населено място.

About Post Author

Facebook Comments