Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
Спецоперация на полицията в Сливенско – Радио СливенБГ
01/10/2022
Спецоперация на полицията в Сливенско

Спецоперация на полицията в Сливенско

Специализирана операция по противодействие на битовата престъпност и превенция на престъпленията срещу политическите права на гражданите на територията на ОДМВР- Сливен

В ход са полицейски действия на територията на ОДМВР-Сливен. Операцията е насочена към противодействие на битовата престъпност и престъпленията срещу политическите права на гражданите. В нея участват екипи на ОДМВР-Сливен, РУ-Сливен, сектори „Противодействие на икономическата престъпност” и „Специални тактически действия”. Операцията се провежда на територията на квартал „Надежда” и селата Селиминово и Тополчане, които според анализ на областната дирекция са определени като рискови. С цел минимализиране на условия за извършване на престъпления срещу политическите права на гражданите, се работи по информация, придобита в рамките на оперативната полицейска работа. Извършват се проверки в обекти за установяване на случаи на незаконна лихварска дейност, инспектират се търговски обекти,включително и тяхната регистрация, заложни къщи и къщи за бързи кредити. В част от контролните дейности участват и служители на Областната дирекция безопасност на храните.

Усилията на ОДМВР-Сливен са насочени главно към това да се сведат до минимум условията за извършване на престъпления срещу политическите права на гражданите.

В МВР работи денонощна телефонна линия 02/90 112 98. На нея, както и на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., гражданите могат да съобщават за забелязани от тях нарушения или евентуални престъпления, съотносими към отговорностите на МВР в изборния процес.

Pin It

About Post Author

Facebook Comments