Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
Първа приемна на Продължаваме промяната в Сливен – Радио СливенБГ
12/08/2022
Първа приемна на Продължаваме промяната в Сливен

Първа приемна на Продължаваме промяната в Сливен

„Продължаваме промяната“ ще направи своята първа изнесена приемна в Сливен на 15.01.2022г. от 14:00ч. в новия си офис на ул. „Йордан Кювлиев“ №5 (зад Кукления театър, на метри от Главната улица). Това съобщи Диана Сивинова, Комуникации и ПР на  „Продължаваме Промяната“ в града и областта.

Татяна Султанова като народен представител на избирателите от Сливен и региона, заедно с Настмир Ананиев – председател на комисията по регионално развитие, благоустройство и местно самоуправление в НС, зам. – председателят на комисията Йордан Терзийски организират за гражданите на региона приемна, на която  искат да обсъдят проблеми с фокус, свързан с дейността на комисията – Закон за устройство на територията, Закон за гражданската регистрация, Закон за кадастъра и имотния регистър, Закон за пътищата и други важни теми за българските граждани.

Всеки желаещ гражданин за среща в рамките на приемната на 15.01.2022г. (събота) от 14:00 до 16:00ч., може да си запише час за среща на телефон 02 980 52 58. Важно е да си запазите час, за да не се налага да се чака излишно. Поради ограниченото време, всички, които не успеят да се включат, биха могли да изложат писмено въпроса, който биха желали да поставят и да го предадат в офиса за последващо запознаване с него и адресиране по компетентност, информираха още от ПП.

Pin It

About Post Author

Facebook Comments