Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/class-wpdb.php on line 3574
Седмица на кърменето ще отбележим в Сливен -1-7 август – Радио СливенБГ
08/12/2022
Седмица на кърменето ще отбележим в Сливен -1-7 август

Седмица на кърменето ще отбележим в Сливен -1-7 август

„Да се застъпим за кърменето – обучение и подкрепа“

За поредна година Ла Лече Лига, Регионална здравна инспекция-Сливен и Център за майчино и детско здраве организират Седмица на кърменето в област Сливен. Тя ще се проведе в периода 1-7 август под мотото „Да се застъпим за кърменето – обучение и подкрепа“.

Тази година в събитието се включва и Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания-Сливен.

Целта на инициативата е подпомагане на майките и бебетата да започнат кърменето по най-добрия начин и да преодолеят трудностите в кърмаческия период.

Кърменето е най-добрият начин за хранене на бебетата – естествен, здравословен и икономически изгоден.

ПРОГРАМА:

1 август 2022г.

10,00 часа в Градската градина на гр. Сливен, „Розариум“, каним всички настоящи и бъдещи майки на среща-разговор: „Често задавани въпроси за кърменето“.

На срещата можете да зададете своите въпроси, да споделите опит или притеснения и да получите консултация от г-жа Елена Гвоздейкова-обучен консултант по кърмене към Ла Лече Лига, медицински специалисти от Център за майчино и детско здраве-Сливен и лекар от Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания-Сливен.

2 август и 5 август 2022г.

От 9,00 до 11,00 часа в залата на Регионална здравна инспекция-Сливен, улица „П. Яворов“ №1 – „Отворени врати“ с възможност за разговор с лекар от Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания-Сливен.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

РЗИ-Сливен

Pin It

About Post Author

Facebook Comments