Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/mobifoni/news.slivenbg.net/wp-includes/wp-db.php on line 3547
Cъществена промяна на времето не се очаква – Радио СливенБГ
02/10/2022
Cъществена промяна на времето не се очаква

Cъществена промяна на времето не се очаква

Днес слънчево, с развитие на купеста облачност, ще е времето, вероятността за краткотрайни валежи е малка – такива са възможни само на изолирани места в западните райони. Ще духа умерен, в Източна България – временно силен вятър от изток, който в края на деня временно ще отслабне и стихне. Максималните температури ще са от 30 до 35 градуса.

Утре съществена промяна на времето не се очаква. След обяд и привечер на отделни места в Западна България ще превали и прегърми, без явленията да бъдат масови. Дневните температури ще са от около 30 на запад до 35, 36 на места в източната половина на страната. Ще остане ветровито с до умерен вятър от изток, който привечер отново ще отслабва и стихва.

В сряда ще захладнее с няколко градуса и дневните температури в повечето места ще бъдат от 28 до 32 градуса. След обяд на места в западната половина на страната ще превали и прегърми.

В четвъртък температурите ще останат без промяна. Облачността ще бъде променлива, а краткотрайни валежи са възможни само в Рило-Родопската област.

В петък ще бъде почти без валежи, а дневните температури ще бъдат от 29 до 34 градуса.

В събота и неделя отново ще бъде горещо, с температури от около 30 до 35, в неделя на места до около 36 градуса.

Ще се развива купеста облачност, но над по-голямата част от страната ще остане без валежи. Такива са вероятни в планините на запад и крайните североизточни и северозападни райони.

About Post Author

Facebook Comments